Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Καρμπονάρα για καλοφαγάδες

ΥΛΙΚΑ
10γρ βούτυρο
100γρ μπέικον
160γρ κρέμα γάλακτος
15γρ γκρανά (τυρί)
350γρ σπαγγέτι ή πένες (βρασμένα αλ τέντε)
1 αυγό
αλάτι-πιπέρι
μαιντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το βούτυρο το μπέικον και τα σωτάρουμε καλά.Προσθέτουμε κρέμα γάλακτος και το γκρανά να πάρουν βράση.Ρίχνουμε τα βραζμένα ζυμαρικά και το αυγό που έχουμε χτυπήσει στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν.Τέλος σερβίρουμε την μακαρονάδα και απο πάνω τη σάλτσα με ενα φυλλαράκι μαιντανό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!