Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ



ΥΛΙΚΑ
500γρ ροδάκινα(καθαρό βάρος)
150γρ κρέμα γάλακτος
200γρ γιαούρτι σακούλας
250γρ ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ροδάκινα τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Σε ένα μέταλλικο μπόλ ανακατεύουμε τα ροδάκινα την κρέμα γάλακτος
το γιαούρτι και τη ζάχαρη.Τα βάζουμε σε μια φόρμα και τα πάμε
κατάψυξη για 6 ώρες ή μια νύχτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!