Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτ ζαχαρούχο γάλα
3 κουτ σούπας κακάο
1 κουτ σούπας βούτυρο
τρούφα για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!